Условия за покупки и доставки

Условия за покупки и доставки

Приемане на поръчки. Поръчките се приемат, след като бъдат направени от сайта. В рамките на 2 дни след изпращане на поръчката ще получите потвърждение от нас по телефон. Ако в рамките на този срок нямате потвърждение, моля свържете се с нас на email: life.management.bg@gmail.com

Цени и начини на плащане. Всички цени, посочени в сайта са в лева, с включен ДДС. Всеки клиент на сайта заплаща своята поръчка с наложен платеж при доставка, като към момента не се предлага заплащане по банков път. За всяка поръчка се издава фактура или касов бон.

Срокове за изпълнение на поръчките. Стандартният срок за изпълнение на поръчки е от 2 до 4 работни дни от датата на заявка, изпратена чрез сайта.

Начин на доставки, срокове и цени. Всички доставки се извършват с куриерска фирма на посочения от Вас адрес за доставка или посочен от Вас офис. При поръчка на стойност над 50 лева доставката е безплатна. Останалите поръчки се доставят за сметка на клиента. Можете да проверите колко ще Ви струва доставката по ценоразписа на куриерска фирма ЕКОНТ на адрес www.econt.com/tariff-parcel , според общото тегло на Вашата поръчка. Теглото на 1 книга + 1 дневник е под 1 килограм.

За повече информация или при нужда от помощ, моля свържете се с нас на имейл life.management.bg@gmail.com.