Мениджмънт на живота

МЕНИДЖМЪНТ НА ЖИВОТА

Кое е общото между всички успешни фирми?
Добрият мениджмънт в предприятието!
А кое е общото между всички успешни личности?
Добрият мениджмънт в живота!

“Мениджмънт на живота” е проект, който включва поредица обучения за малки и големи, свързани с личностното и професионалното развитие. 
Идеята е на Илиан Пехливанов, като до момента се провеждат обучения предимно в Национална търговска гимназия – Пловдив. Целта е един ден те да се провеждат в различни училища, както и в университети, за да достигат до повече хора. Целта на обученията е да научи участниците как правилно да си поставят цели и как да ги постигат, как да планират по-качествено, как да бъдат по-организирани, как да вземат по-добри решения и на още много неща, които да ги направят по-ефективни, което ще ги доведе до успех. 
За съжаление тези неща не се учат в училище, но са от съществено значение за всеки един. Поради тази причина проекта има и образователна цел.
Успехът в България не е мит, а нещо реално, което може да се постигне, чрез добър “Мениджмънт на живота”!

Вече може да се докоснете до магията на “Мениджмънт на живота”, чрез книгата и личния дневник, които може да поръчате от този сайт.

"По въпроса за образованието мога само да кажа, че го виждам като най-важното нещо, с което ние, като хора, можем да се занимаваме." Ейбрахам Линкълн